Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det er nu vi skal være tålmodige og udvise mådehold

Terrorens mål er ikke at dræbe civile, men den opmærksomhed der følger med. Derfor skal medierne balancere mellem at informere uden at overeksponere, når terrorangreb som de i Bruxelles finder sted
Terrorens mål er ikke at dræbe civile, men den opmærksomhed der følger med. Derfor skal medierne balancere mellem at informere uden at overeksponere, når terrorangreb som de i Bruxelles finder sted

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Herman Hansen

Mennesket kan gå den lyse vej eller mennesket kan gå den mørke vej. Historien viser desvære mennesket ofte vælger at gå den mørke, da den er let og umiddelbar.

...Det er ikke uden grund vand altid forsøger, at finde den letteste vej.

Folket vil altid stemme på den stærke mand, der lover dem tryghed, sikkerhed og fremgang, og det helt uden at stille sig spørgsmålstegn til midlerne eller måden det udøves på.

Det ses her i landet bedst ved at se på DF, der hver gang der er sket en forbrydelse har et indlæg om hvor galt det står til i Danmark, og kræver der gøres noget - her og nu.

Det er altid nemt når man ikke har regeringsmagten, - som man selv fravalgte trods en stor vælgersejr ved sidste valg, for uden regeringsmagt forpligter det jo ikke partiet.

Et af de klare eksempler på dette så vi for nogle år siden, hvor Marlene, der var blevet tæsket og smidt ud af sin tidligere forlovede fra Frankrig, og som nu var i lære hos Meyer "på udgang" og hævdede sin ret "til at komme videre med sit liv", - og hvilket forargelse blev det ikke til fra Peter Skaarups side i hans indlæg i Politiken, hvor forfærdeligt og rædselsfuldt det dog var for denne sagesløse der nu ikke selv kunne komme videre med sit liv.

Siden har partiet ikke gjort noget som helst, - og Marlene sagen er helt og aldeles glemt, men det gav uden tvivl pote hos mange vælgere, for her var tryghed, sikkerhed og retfærdighed serveret som en farvestrående bolchepose, - men desværre var der intet indhold i posen, og Marlene blev lige så stille glemt ligesom de storslåede tomme løfter om tryghed, sikkerhed og retfærdighed af DF.

Søren Kristensen

En strøtanke og det kan godt være den er helt hen i vejret: man hvad nu hvis vi vedtager at lægge et kollektivt tabu ind over enhver terrorhandling, altså ingen pressedækning, ingen omtale, fuldstændig ignorering - jeg mener hvad er fidusen i at begå terror, hvis ingen hører om det? Der kan og skal selvfølgelig ikke være en lov mod at rapportere fra terror, men der kunne måske godt være en enighed om, at det er dårlig stil?