Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Militæret overtager politiets opgaver: Anholdt cyklist for højresving og udleverede ham til irakisk hær

En 33-årig mand er blevet udleveret til en irakisk deling efter, at to konstabler anholdt ham for et ulovligt højresving. Amnesty advarer om waterboarding, mens Dansk Folkeparti glædes over faldet i cykelforseelser
En 33-årig mand er blevet udleveret til en irakisk deling efter, at to konstabler anholdt ham for et ulovligt højresving. Amnesty advarer om waterboarding, mens Dansk Folkeparti glædes over faldet i cykelforseelser

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Kristian Rikard
  • Niels Duus Nielsen
Kristian Rikard og Niels Duus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer