Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Nye kampfly som bilkort

Zetland skærer det ud i pap med kampfly som bilkort og tilføjer: »Den største våbenhandel i Danmarkshistorien er tæt på sin afslutning – og valget falder sandsynligvis på en hundedyr flyver, som (endnu) ikke duer i tordenvejr. Her er, hvad du skal vide om Flyvevåbnets kommende køb af kampfly.«
Zetland skærer det ud i pap med kampfly som bilkort og tilføjer: »Den største våbenhandel i Danmarkshistorien er tæt på sin afslutning – og valget falder sandsynligvis på en hundedyr flyver, som (endnu) ikke duer i tordenvejr. Her er, hvad du skal vide om Flyvevåbnets kommende køb af kampfly.«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • uffe hellum
  • Anders Jensen
  • Kurt Nielsen
uffe hellum, Anders Jensen og Kurt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer