Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det går ikke så skidt for musikere, der springer mellemmanden over

Det ser godt ud for omsætningen på musiksitet Bandcamp, hvor bands og kunstnere kan sælge direkte til deres fans udenom den etablerede musikindustri. Omsætningen i den etablerede musikindustri: Not so much
Det ser godt ud for omsætningen på musiksitet Bandcamp, hvor bands og kunstnere kan sælge direkte til deres fans udenom den etablerede musikindustri. Omsætningen i den etablerede musikindustri: Not so much

via @chulu

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Benjamin Bach
Benjamin Bach anbefalede denne artikel

Kommentarer