Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Robotadvokat appellerer din parkeringsbøde for dig

En 19-årig studerende ved Stanford University har lavet chatbotten DoNotPay, der hjælper dig med at appellere din parkeringsbøde til myndighederne. Indtil videre har den vundet 160.000 af 250.000 sager anlagt i London.
En 19-årig studerende ved Stanford University har lavet chatbotten DoNotPay, der hjælper dig med at appellere din parkeringsbøde til myndighederne. Indtil videre har den vundet 160.000 af 250.000 sager anlagt i London.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu