Redaktionen læser

Børnene betaler

De intensive bombeangreb på Aleppo ser ud til at have et særligt, ufatteligt, kendetegn
New York Times
Nyhedsbloggen
De intensive bombeangreb på Aleppo ser ud til at have et særligt, ufatteligt, kendetegn

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

At Assad får lov at fortsætte, når vi så nemt kunne fjerne ham fra magten, gør os medansvarlige. Det kan godt være at vi ikke har startet krigen, men vi kan ende den. Hvis vi bare sidder på vore hænder og ser på mens han slagter løs, så sender vi et signal til dikatorer omkring i verden, at de kan gøre hvad der passer dem. For de som er stærke og kan hjælpe, er ligeglade.

Peter Bækgaard

Dengang vi havde chancen for at støtte sekulære demokratiske kræfter, lød parolen " se nu hvad der skete i Libyen, Afghanistan og Irak!". Denne modvilje høster vi resultaterne af nu. Vi havde alle muligheder men befolkningerne og politikerne i de respektive lande i vesten var trætte af krig...
Det handler om at sidde bare én valgperiode længere på taburetten og knap så meget om hvor mange civile der nedslagtes as ISIS, Al-Nusra og Assad.
Vi gjorde først noget dengang problemerne stod på vores dørtrin og da Yazidierne blev slagtet på bjerget. Indtil da, talte vi i en uendelighed men intet skete.
I dag fordømmer vi igen Rusland og igen Assad og igen ISIS osv osv men hvad er konsekvenserne for nogen af de fordømte? Der er ingen konsekvens for vi tør ikke...