Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

En sejr for det frie internet

Nye præciseringer i EUs retningslinjer for internetudbydere, gør det sværere at prioritere bestemte typer af internettrafik over andre. Forkæmpere for netneutralitet kalder det en sejr for det frie internet
Nye præciseringer i EUs retningslinjer for internetudbydere, gør det sværere at prioritere bestemte typer af internettrafik over andre. Forkæmpere for netneutralitet kalder det en sejr for det frie internet

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Ole Vedel Villumsen
Ole Vedel Villumsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu