Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Derfor splitter Putin - også de borgerlige

De borgerlige putinistas risikerer at ende som »nyttige idioter«, hvis ikke de indser, at Putins »del og hersk«-strategi ikke er en kamp for at styrke den demokratiske nationalstat, skriver direktør og debattør Jacob Mchangama
De borgerlige putinistas risikerer at ende som »nyttige idioter«, hvis ikke de indser, at Putins »del og hersk«-strategi ikke er en kamp for at styrke den demokratiske nationalstat, skriver direktør og debattør Jacob Mchangama

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Man kan håbe på at valget ikke står mellem Putin og stærke Europæiske fællesskaber, men at EU og deres politikere vågner op, omfavner borgernes bekymringer og får flere af Margtrethe Vestagers slags. Det kan helt sikkert samle borgerne. Stille snydere til ansvar er uhyre populært.(Hvad er det nu igen med vores EU præsident Juncker og skatteminimering ).

Kan Putins magt til at kunne ændre ting med et trylleslag måske være del af hans magi? Det har bekymrende potentiale.....Europæiske institutioner og store partier er meget længe om at reagere på ændringer og røster fra deres samfund. NATO er ikke længere symbolet på fred men på 'forbyggende krige'. Den internationale domstol fører mest sager fra Afrika. Der snakkes ytringsfrihed og europæsiske værdier samtidig med øget overvågning, undtagelsestilstande,
Europa må stramme op og vise mellemmenneskelige værdier.

Michael Kongstad Nielsen

Putin splitter kun fantasterne, de, der vil fastholde den kolde krig. De, som savner den. Og dermed opretholder den. Stille flyder Don.

Lars Brok, Mads Kjærgård, Hans Aagaard og Per Torbensen anbefalede denne kommentar
Mihail Larsen

Nårh ...

han er er da ret god til at samle le Pen, Trump, Farrage i et kollektivt attentat på EU, hvis hovedformål er og har været at forebygge nye invaliderende krige i Europa. At gøre EU til et koldkrigsprojekt er så langt ude, at det stempler budbringeren som fuldkommen utroværdig.

Erik Bavngård Jensen, Peter Andreasen, Charlotte Svensgaard og Martin Lund anbefalede denne kommentar
Mads Kjærgård

Det jo latterligt, de borgerlige har været med til at reducere det danske forsvar, således at vi faktisk ikke har noget territorial forsvar længere. Der er noget med, at vi ikke engang længere har kanoner og kun 27 brugbare tanks. Desuden har russerne kun kapacitet til ca. 14 dages krig, så vidt jeg har hørt, så krigen bliver atomar, og så kan det jo være ligegyldigt om vi har et par fly mere eller mindre. Desforuden har DF for en gangs skyld ret, det er Nato og Vesten, der har fremkaldt denne situation.
Hvad der er meget værre er U.S.A.s forhold til Kina, der er mere der, truslen om en krig eksisterer. Men som Göring sagde "skab en ydre fjende og du kan kontrollere befolkningen." Nemlig!