Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Nixon saboterede fredsinitiativ, som kunne have stoppet krigen i Vietnam tidligt

USA’s i forvejen vanærede eks-præsident, Richard Nixon, benægtede offentligt at have medvirket til at sabotere et amerikansk fredsinititativ i Vietnam, for egen politisk vindings skyld. Nyfundne notater af hans nærmeste rådgiver, viser, at Nixon løj
USA’s i forvejen vanærede eks-præsident, Richard Nixon, benægtede offentligt at have medvirket til at sabotere et amerikansk fredsinititativ i Vietnam, for egen politisk vindings skyld. Nyfundne notater af hans nærmeste rådgiver, viser, at Nixon løj

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Lars Rasmussen
Lars Rasmussen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lars Rasmussen

"The position is
To withhold
Information
And to cover up
This is
Totally true.
You could say
This is
Totally untrue."

Richard Milhous Nixon, The Position (1974).

I øvrigt mener jeg, at Nixon for længst burde have fået Nobelprisen i litteratur. Når spillemanden Robert Allen Zimmerman kan få den svenske dynamitslyngers bogpris, så burde Tricky Dick vel også kunne få den. Ikke?

(Haters gonna say that the crook is dead.)

Herman Hansen

...Det er de forkerte mennesker, som bliver valgt til magten. Og i et pseudo demokrati som USA er der reelt ikke noget valg. Selv i lille Danmark får en mini mindre tals regering lov til at gå på rov anført af en svindler.

USA stoppede deres krigsdeltagelse i Vietnam på grund af folkelige protester? På grund af forhandlinger med vietnameserne? Revisionismen arbejder. USA blev slået på slagmarken. I 1972 mistede USA 10 gange flere fly (72 stk) til russisk leverede SA2-missiler (heraf 16 af de forhadte B-52 bombefly fra 12 km højde, som ikke var blevet skudt ned tidligere i krigen) end i 1971, og tabene var accellererende. Det er vigtigt at den amerikanske befolkning husker det.

Karsten Aaen, Torben Skov, Niels Nielsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Flemming S. Andersen

Vil det sige at det ikke var Nixon der fik Nobels fredspris??

Var det så ham med dronerne og Guentanamolejren der skulle tømmes og sager??

Christian Lucas

Det (og meget andet som Bush famlien gemmer på) har stået i Russ Baker's "Family of Secrets" i næsten 10 år. Just FYI.