Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det kan være, at Steve Bannon er ond, men han er også inkompetent (og det er en god ting)

At nedbryde demokratiske institutioner kræver mere end vilje, det kræver også indsigt og dygtighed – egenskaber, som Stephen Bannon efter alt at dømme ikke besidder
At nedbryde demokratiske institutioner kræver mere end vilje, det kræver også indsigt og dygtighed – egenskaber, som Stephen Bannon efter alt at dømme ikke besidder

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Brugerbillede for Kurt Nielsen
    Kurt Nielsen
  • Brugerbillede for Niels Erik Nielsen
    Niels Erik Nielsen
Kurt Nielsen og Niels Erik Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Brugerbillede for Carlo Karstens
Carlo Karstens

Bannon er selvfølgelig ikke ond - ondskab er et religiøst begreb der ikke giver mening udenfor en religiøs kontekst; nede hos sekten eller lignende.
I den virkelige verden; at dømme efter hans offentliggjorte meninger lider Steve Bannon, samt adskillige andre medlemmer af den nye administration, inkl. Trump selv, under nogle ganske svære neuroser og personlighedsforstyrrelser.
Disse vil ofte være en konsekvens af traumatiske oplevelser i barndommen og medføre ofte både socio- og psykopatiske træk hos de ramte. Det kan også være båret af en syg kultur med fremherskende sygt menneskesyn - begge dele udbredt over det meste af USA.

Folk som Bannon og Trump vil opleve en betydelig reduktion i deres normale kognitive og kritiske fakulteter, hvilket kan lede til destruktive handlinger og beslutninger, i en grad der ofte kan misforstås som ondskab, men som altså mere præcist bør kategoriseres som dumhed.

Ib Christensen, Kurt Nielsen, Anne Eriksen, Mikael Fotopoulos og Randi Christiansen anbefalede denne kommentar