Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Kunstig intelligens under pres

Forskere ved Google DeepMind har testet kunstig intelligens mod hinanden i forskellige spilsystemer, hvor de enten kan samarbejde eller bekæmpe hinanden. Under pres valgte de samarbejdet fra og gik de til angreb på hinanden.
Forskere ved Google DeepMind har testet kunstig intelligens mod hinanden i forskellige spilsystemer, hvor de enten kan samarbejde eller bekæmpe hinanden. Under pres valgte de samarbejdet fra og gik de til angreb på hinanden.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu