Redaktionen læser

Kunstig intelligens vinder i poker

Forskere i kunstig intelligens er åbenbart vilde med spil. Skak, Go, arkadespil og nu også poker, hvor det er lykkes en computer at vinde $1,5 mio i en tre-dages turnering med professionelle pokerspillere.
Guardian
Nyhedsbloggen
Forskere i kunstig intelligens er åbenbart vilde med spil. Skak, Go, arkadespil og nu også poker, hvor det er lykkes en computer at vinde $1,5 mio i en tre-dages turnering med professionelle pokerspillere.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

kunstig intelligens er god til spil fordi det ikke kræver megen intelligens at spille.
Også skak kræver faktisk ikke høj intelligens men god hukommelse.