Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Middelklassens største trussel er kunstig intelligens

Advarslen er ikke ny, men den fik fornyet kraft da amerikanske topforskere inden for kunstig intelligens i januar samledes til et lukket møde for at diskutere teknologiens fremtid. Det er ikke Terminator, vi skal frygte - folket vil rejse sig i modstand før robotterne gør, lød det.
Advarslen er ikke ny, men den fik fornyet kraft da amerikanske topforskere inden for kunstig intelligens i januar samledes til et lukket møde for at diskutere teknologiens fremtid. Det er ikke Terminator, vi skal frygte - folket vil rejse sig i modstand før robotterne gør, lød det.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Niels Nielsen
Niels Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

I Danmark har det været muligt at stigmatisere underklassen og langsomt fratage dem deres rettigheder, fordi middelklassen har haft sit på det tørre og derfor var ligeglade.

Så måske har vi en chance for at få nogle positive forandringer, nu hvor det er middelklassen, der bliver overflødiggjort og kommer til at opleve på egen krop, hvad det vil sige at være fattig i en rig verden..

Det kan selvfølgelig også gå ad helvede til, middelklassen var ikke specielt kompetent, da den havde magten, så hvorfor skulle den blive mere kompetent, bare fordi den fremover kommer til at indgå i pjalteproletariatet?