Redaktionen læser

Blodhævnen mod Ole Birk

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen fotograferet på H. C. Andersens Boulevard.
Føljeton
Nyhedsbloggen
Transportminister Ole Birk Olesen risikerer at blive væltet i næste uge. Officielt handler utilfredsheden om fejlagtigt orientering til Folketinget om PostNord. Men under overfladen ulmer en årelang og forbitret fejde mellem toppen i Dansk Folkeparti og Olesen, som begyndte, dengang han var revolverjournalist på Ekstra Bladet

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Søren Kristensen

Alt det der er jo bare Ekstrabladsjargon (som bekendt: jo værre, jo bedre) og journalisten var ung og uprøvet. Spørgsmålet er om det politisk opportunt at gå efter OBO, i den nuværende situation - kan der vindes noget ved det politisk? Det kan være svært at få øje på.

Vibeke Rasmussen

Måske fordi jeg ikke læser EB, måske fordi jeg ikke 'følger' Ole Birk Olesen, men i gårsdagens udgave af Det Røde Felt, var det første gang, jeg hørte om disse fortidige chikaner. Og modsat den til tider noget overdrevent melodramatiske Lars Trier Mogensen, som det tilsyneladende har bragt op i det røde felt – 'pun intended' :) – må jeg indrømme, at det for mig mere fremstår som en politisk parallel til reality-tv. Med indbygget 'cliffhanger' og opfordring til publikum om at at 'stay tuned'. Hvilket man så kan gøre, mens man ganske godt underholdt gumler popcorn. :)

David Zennaro, Arne Lund og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar
Michael Kongstad Nielsen

Men skulle man så ikke lade sagen med den ubehagelige overskrift ligge, fremfor at holde den i live, ved at kommentere den, når man nu alligevel ikke læser de væmmelige medier, der bringer den?

Apropos det røde felt. Rulle Grabow mener ellers Lars Trier Mogensen er til liberal Alliance :/

Kristian Rikard

Jersild minus spin er i mine øjne det mest intetsigende i DRs porteføjle. Det eneste
interessante er, hvem der formår at være mest selvsmagende og ligegyldig!

Torben Skov - Også jeg undrede mig over Grabows gentagne udsagn, men det er nok en joke. LTM blev jo smidt ud fra Politiken af Bo Lidegaard fordi han var for rød, hvilket ikke så svært for Lidegård er den værste neo-iiberale vendekåbe. LTM fremfører ofte meninger og holdninger, som ligger langt fra Labil Alliances..

Ole Christiansen

Løkke skulle bevare magten og det nødvendiggjorde at give LA 6 ministerposter.
Men LA er ikke i stand til at mønstre en eneste person, der magter opgaven.
At se disse inkompetente tåber på så magtfulde poster, er voldsomt provokerende. -og så går man i struben på dem, når chancen byder sig. -om ikke andet, så bare i ren afmagt!
Jeg tror alle fryder sig, når disse "Red-Løkkes-røv-ministre" kommer i problemer...............
Med god grund!

Anne Eriksen, Kim Houmøller, carsten jensen, kjeld jensen, Helene Kristensen og John Damm Sørensen anbefalede denne kommentar

Hvis det ikke liiiige var for Ole Birk Olesens helt groteske og generaliserende angreb på kvinder, så ville jeg faktisk syntes, at de andre indlæg var både morsomme og ligegyldige. Men kvindehads-indlægget kalder på blodhævn.