Redaktionen læser

Folketingskandidat for Nye Borgerlige står bag fake news medie

Indtil i nat har det nye danske fake news medie 24Nyt ikke ville oplyse, hvem der står projektet. Men nu fremgår det af hjemmesiden, at 24Nyt snarest vil offentliggøre hele holdet bag projektet, og at man indtil da kan kontakte chefredaktør Jeppe Juhl, som også står bag Newspeek Networks
Medietrends
Nyhedsbloggen
Indtil i nat har det nye danske fake news medie 24Nyt ikke ville oplyse, hvem der står projektet. Men nu fremgår det af hjemmesiden, at 24Nyt snarest vil offentliggøre hele holdet bag projektet, og at man indtil da kan kontakte chefredaktør Jeppe Juhl, som også står bag Newspeek Networks

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Hvordan kan man sælge noget, man uden blusel selv kalder fake-news?
Den korte Avis er væltende fuld af fake-news, men de har da i det mindste frækhed nok til at lade som om, de selv tror på lortet.

Poul Sørensen

Løgne har det med at blive gentaget ...Bare fortæl en ven at du har set en gå på vandet og der vil ikke gå langt tid før alle jeres fælles bekendte vil have hørt om, at du mener at have set person gå på vandet. Eller fortæl at du kan trylle vand til vin og hele byen vil have hørt om det om det i no time...
- Hvis den danske befolkning bare kan holde fast i deres interesse i politik og forbedringer af samfundet i stedet for sensation og sladder så vil fake-news falde til jorden.... det bliver spændende.

Vibeke Rasmussen

Mediet kalder sig netop ikke selv for fake news, men blander angiveligt rigtige nyheder så 'dygtigt' med falske, at læsere, der enten læser overfladisk og uopmærksomt, eller kun læser overskrifter og billedtekster, eller bare ønsker at tro det værste, dvs tilhører den menighed mediet henvender sig til, ukritisk betragter det hele som legitime nyheder.

Allan Stampe Kristiansen, Poul Sørensen og Vibeke Hansen anbefalede denne kommentar
Peter Andersen

men det er jo også fake-politikere

Ole Christiansen

Vi har stadig til gode at høre en (1,-bare een eneste) fornuftig ting fra dette skræmmende rædselsfulde parti....

Søren Kristensen

Der er de gode, de onde og de virkeligt dårlige nyheder. Men falske???

David Henriksen

Har lige kigger på det pjat og det er ren racisme nyt :) interessant at stort set alle artikler handler om det de kalder indvandrere uden at have belæg for om de involverede rent faktisk er indvandrere eller bare af anden etnisk herkomst. Kommentarsporet er som regel præget af folk der hverken kan stave, læse eller har forstået et ord af Grundloven. God underholdning men forvent ikke en saglig nyhed omkring andet end orme i Irma :)