Redaktionen læser

Forskere skal udvikle velfærdsrobot til danske plejehjem

Mens industrirobotter er velkendte, er der stadig kun få robotter i plejesektoren, og det skyldes ikke mindst kompleksiteten i at kunne håndtere mennesker. Det skal et hold forskere ved Syddansk Universitet løse og bygge en robot til danske plejehjem.
Politiken
Nyhedsbloggen
Mens industrirobotter er velkendte, er der stadig kun få robotter i plejesektoren, og det skyldes ikke mindst kompleksiteten i at kunne håndtere mennesker. Det skal et hold forskere ved Syddansk Universitet løse og bygge en robot til danske plejehjem.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Nu er det virkelig ved at blive dødsygt!...

Claus Bødtcher-Hansen

06/apr2017
Menneskelig omsorg kan ikke leveres af maskiner !
Venlig hilsen
Claus

Mikkel Kristensen

så længe der ikke findes en GPS der kan finde den lige vej uden patout, at omdirigere til motorvej eller bare rundt omkring, eller maskiner der kan hjælpe i hjemmet uden det kræver 4 gange så lang tid af rengøring af disse efterfølgende - så er dette en ligegyldig debat, ligesom flyvende biler osv osv. når selv de mindste og letteste ting stadig kræver menneske hænder