Redaktionen læser

Kan en computer lære at tale?

Sproget er en af de synlige egenskaber, der adskiller os fra dyr og andre væsener. Det er også en af de sværeste ting for kunstig intelligens at lære. Knækker man først koden her, åbner det op for en hel ny verden.
MIT Technology Review
Nyhedsbloggen
Sproget er en af de synlige egenskaber, der adskiller os fra dyr og andre væsener. Det er også en af de sværeste ting for kunstig intelligens at lære. Knækker man først koden her, åbner det op for en hel ny verden.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.