Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Bliver teenagere høje på sociale medier i stedet for stoffer?

Kan unges faldende forbrug af stoffer og alkohol forklares med, at de i stigende grad bruger deres tid foran skærmen i stedet bliver stimuleret der? Det har en gruppe amerikanske forskere sat sig for at undersøge.
Kan unges faldende forbrug af stoffer og alkohol forklares med, at de i stigende grad bruger deres tid foran skærmen i stedet bliver stimuleret der? Det har en gruppe amerikanske forskere sat sig for at undersøge.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lars Steffensen

Jeg gætter på at svaret er nej.

Dermed skulle alle vist være dækket ind og ingen behøver at læse en lang kedelig artikkel på engelsk.