Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Teknologien underminerer ikke kulturen - den redder den

Internettet har siden sin begyndelse undermineret de traditionelle kulturelle udtryk, deres institutioner og forretningsmodeller. Sådan lyder den gængse forfaldsmyte. Nu har de digitalt indfødte kunstnere og kreative fundet fodfæste og en modfortælling spirer. Nemlig at teknologien har givet grobund for nye udtryksformer og nye forretningmodeller.
Internettet har siden sin begyndelse undermineret de traditionelle kulturelle udtryk, deres institutioner og forretningsmodeller. Sådan lyder den gængse forfaldsmyte. Nu har de digitalt indfødte kunstnere og kreative fundet fodfæste og en modfortælling spirer. Nemlig at teknologien har givet grobund for nye udtryksformer og nye forretningmodeller.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu