Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Bill O’Reilly tvunget ud

Efter talrige kostbare forlig i sager om sex-chikane, har FOX News endelig fået nok. Tv-kanalen føler sig tvunget til at fyre sin største stjerne Bill O’Reilly
Efter talrige kostbare forlig i sager om sex-chikane, har FOX News endelig fået nok. Tv-kanalen føler sig tvunget til at fyre sin største stjerne Bill O’Reilly

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Vibeke Rasmussen

"Mr. O’Reilly’s package brought the total amount of payouts related to sexual harassment allegations at Fox News to more than $85 million — paid by the network’s parent company, 21st Century Fox. The vast majority of that — as much as $65 million in exit packages — is being paid to the men who were ousted because of the allegations." ! (Fremhævelsen min.)

Link: Bill O’Reilly Payout Could Be as High as $25 Million.

"Some Fox News employees said Thursday that while the dismissal of Mr. O’Reilly was a step in the right direction, they remained skeptical that real change would occur. […] The network continues to face sexual harassment suits …"

Poul Solrart Sørensen

Der er dem der mener, at O'reilly måske skal til at arbejde i det Hvide hus sammen med "the Pussy grabber"....

Troels Brøgger

Det sørgelige ved det er at sådan nogen som O'reilly aldrig RIGTIG kommer ned med nakken som de fortjener. De er så svinerige og har så mange forbindelser og perverse fans alle mulige steder så de klarer den slags uden større bekymring. O'reilly er et svin, men desværre får ingen nok rigtig ram på ham.