Redaktionen læser

Hvem har magten over vores gadgets, når de er forbundet til nettet?

Robert Martin klagede over sin internetforbundne garageåbner og efterlod en harsk anmeldelse af produktet Garadget på Amazon. Det fik firmaet bag til at bruge deres magt over produktet til at lukke forbindelsen.
The Atlantic
Nyhedsbloggen
Robert Martin klagede over sin internetforbundne garageåbner og efterlod en harsk anmeldelse af produktet Garadget på Amazon. Det fik firmaet bag til at bruge deres magt over produktet til at lukke forbindelsen.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.