Redaktionen læser

Krypteret kærlighed

En kærlighedshistorie udfolder sig i krypteret form mellem to hackere fra hver deres land. Det blev et problem, den dag de skulle bevise deres tilhørsforhold over for myndighederne for at få opholdstilladelse i Europa.
Backchannel
Nyhedsbloggen
En kærlighedshistorie udfolder sig i krypteret form mellem to hackere fra hver deres land. Det blev et problem, den dag de skulle bevise deres tilhørsforhold over for myndighederne for at få opholdstilladelse i Europa.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.