Redaktionen læser

Hvad sker præcist, når diagnosticering bliver automatiseret?

Udviklingen i kunstig intelligens gør det muligt at diagnosticere sygdomme mere præcist og tidligere end læger, og de er langsomt på vej ud på hospitalerne. The New Yorker har undersøgt præcist hvad der sker, når lægen bliver digital.
The New Yorker
Nyhedsbloggen
Udviklingen i kunstig intelligens gør det muligt at diagnosticere sygdomme mere præcist og tidligere end læger, og de er langsomt på vej ud på hospitalerne. The New Yorker har undersøgt præcist hvad der sker, når lægen bliver digital.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.