Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Teknologiens nyreligiøse undertoner

Efter en kvinde havde mistet troen på Gud, genfandt hun den religiøse tryghed i transhumanismens filosofiske værker. Guardian skraber i det spirituelle fernis, der ofte følger med ny teknologisk udvikling.
Efter en kvinde havde mistet troen på Gud, genfandt hun den religiøse tryghed i transhumanismens filosofiske værker. Guardian skraber i det spirituelle fernis, der ofte følger med ny teknologisk udvikling.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu