Nyhedsbloggen Historier du skal læse - bare ikke her

Trumps Mexico-mur er også en katastrofe for dyrelivet

Hvis Trump bygger den mur på grænsen til Mexico, som han lovede under sin præsidentkampagne, kan det komme til at gå ud over dyrelivet i regionen, som længe har nydt godt af, at store dele af området var beskyttet
Hvis Trump bygger den mur på grænsen til Mexico, som han lovede under sin præsidentkampagne, kan det komme til at gå ud over dyrelivet i regionen, som længe har nydt godt af, at store dele af området var beskyttet

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Brugerbillede for Camilla Krag Jensen
    Camilla Krag Jensen
Camilla Krag Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer