Redaktionen læser

Trumps Mexico-mur er også en katastrofe for dyrelivet

Hvis Trump bygger den mur på grænsen til Mexico, som han lovede under sin præsidentkampagne, kan det komme til at gå ud over dyrelivet i regionen, som længe har nydt godt af, at store dele af området var beskyttet
Vox
Nyhedsbloggen
Hvis Trump bygger den mur på grænsen til Mexico, som han lovede under sin præsidentkampagne, kan det komme til at gå ud over dyrelivet i regionen, som længe har nydt godt af, at store dele af området var beskyttet

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Henrik Bjerre

Så ved at bore rottehuler i muren kan Trump score nogle point: God mod dyr!

Anders Jensen

HAHA
Er det seriøst det her?`
Dyrelivet? Dyrelivet er sgu da det mindste vi skal bekymre os om ved Trump!
Men nå ja, Storebæltsbroen ville også være en katastrofe for naturen ikke? nå nej, det var faktisk godt for naturen.

Mennesket i deres uvidenhed og arrogance tror vi er så vigtige.
Jorden er ligeglad med os, den skal nok klare den.
Det er os der er på vej væk herfra!

Søren Fosberg

Det er da dybt seriøst. Hvis der i USA er krav til projekter i forhold til miljø (Environmental Impact Assesment) er muren formentlig ulovlig. En mur fra kyst til kyst vil naturligvis påvirke naturen omkring grænsen ganske alvorligt. Det kan godt være du ikke synes det betyder noget men der skal jo også være plads til folk som dig, så skidt.

https://www.scientificamerican.com/article/trumps-wall-could-cause-serio...

Anders Jensen

Du misforstår mig :)
Jeg mener naturen har mere ret til at være her end os i det store hele, ihvertfald når vi forvalter jorden som vi gør. Men at se murens påvirkning af naturen som den største trussel ved Trumps mur er latterligt. Der er langt mere alvorlige og katastrofale følger.

Anne Eriksen

Jeg har besvær med at se den færdige "mur" - men ok, troede heller ikke på at Trump blev valgt! :)