Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Et alternativt narrativ

Trumps tilhængere på Amerikas højrefløj er i defensiven og godt i gang med at opbygge alternative narrativer omkring den seneste krise. Trumps eventuelle fald vil være en ’deep state’ konspiration, forstår man
Trumps tilhængere på Amerikas højrefløj er i defensiven og godt i gang med at opbygge alternative narrativer omkring den seneste krise. Trumps eventuelle fald vil være en ’deep state’ konspiration, forstår man

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu