Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

’Completely fucked’

Fyrede FBI-direktør James Comeys tog noter under sine samtaler med Trump og som indholdet af disse finder vej til offentligheden, begynder tingene at se skidt ud. Dét i en grad, at Trumps egne folk til citat siger at præsidenten er »completely fucked«
Fyrede FBI-direktør James Comeys tog noter under sine samtaler med Trump og som indholdet af disse finder vej til offentligheden, begynder tingene at se skidt ud. Dét i en grad, at Trumps egne folk til citat siger at præsidenten er »completely fucked«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Erling C Havn
  • Steen Sohn
  • Mihail Larsen
Erling C Havn, Steen Sohn og Mihail Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

"... a President Trump who has no respect for the rule of law, and doesn’t realize that he should not run the country the way he ran his businesses.”

Problem: Trump has (at least not yet?) been proved to break the law and was elected on a promise to run the cuntry like he ran his businesses.

So, let´s wait and see. It´s all very exciting.

randi christiansen

De republikanske fjolser ville gøre alt for at få magten - om det så var i hænderne på et endnu større fjols end dem selv. Nu ligger de, som de har redt. Trump afslører sig selv, og kompromitterer det america, han ville gøre great again.