Redaktionen læser

Facebook censurguide lækket

Det er ikke i orden at bede nogen om at skyde Trump, men ok at opfordre til at sparke en rødhåret. Sådan er det i hvert fald på Facebook.
The Guardian
Nyhedsbloggen
Det er ikke i orden at bede nogen om at skyde Trump, men ok at opfordre til at sparke en rødhåret. Sådan er det i hvert fald på Facebook.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Vibeke Rasmussen

Hmmm, jeg har lige i en anden debattråd skrevet en kommentar, som jeg måske snarere – eller måske også – skulle have skrevet her. For er det virkelig det vigtigste af alle de mange grænseoverskridende ting Facebook tillader, at fremhæve at man gerne må opfordre til at sparke rødhårede? Ikke at dét burde være acceptabelt heller, men hvorfor lige fremhæve dét, fremfor alle de andre helt uacceptable udsagn, videoer og billeder Facebook tillader, som artiklen i The Guardian nævner?

Link: Kommentar i anden tråd.