Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebooks indsats mod falske nyheder virker ikke

Efter en amerikansk valgkamp, der i de sidste tre måneder var domineret af falske nyheder på Facebook, har det sociale medie været under massiv pres for at finde en løsning. Den fremlagde de tidligere på året, men effekten er udeblevet.
Efter en amerikansk valgkamp, der i de sidste tre måneder var domineret af falske nyheder på Facebook, har det sociale medie været under massiv pres for at finde en løsning. Den fremlagde de tidligere på året, men effekten er udeblevet.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu