Redaktionen læser

Fremtiden er her, og den ligner grangiveligt kyllinger opdrættet i The Matrix

Burhøns + Virtual Reality = frilandshøns?
NowThisFuture
Nyhedsbloggen
Burhøns + Virtual Reality = frilandshøns?

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lise Lotte Rahbek

Båk, det er langt ude.. :-o

Anne Eriksen, Randi Christiansen, Lars Bo Jensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Søren Jacobsen

Om en ikke så fjern fremtid, når robotter har taget over i den virkelige verden, kan alle overflødige sjæle scannes ind i matrix, hvor de kan leve et evigt sorgløst liv helt uden borgerløn og andre omkostninger for Sejer segmentet. Kroppene kan så køres på lossepladsen.

Morten Balling

@Søren

Kan du være 100% sikker på at du ikke allerede lever i en simulation? Din bevidstheds eneste grænseflade til virkeligheden er dine sanser, så du ved ikke om kaffekoppen, du kan mærke, lugte, se og smage, er andet end en god simulering af de sanseindtryk en virkelig kaffekop ville give dig. Statistisk er der (iflg folk som Nick Bostrom) langt større sandsynlighed for at du lever i et Matrixunivers end at din virkelighed er "ægte". Selv hvis den er ægte, består den af et mylder af ultrasmå partikler, som alle er forbundne. Det samlede system kan beskrives med en bestemt mængde information, som er ligeså konstant som mængden af energi.

Just sayin' ;)

Søren Jacobsen

Ja, jeg kan være 100% sikker. For så var jeg omgivet af en række lækre unge letpåklædte blondiner. Og det er jeg desvære ikke. Desuden kom virkeligheden gående på den sønderjydske motorvej tilbage i 2015. Men hvem ved. Måske ér universet intet andet end en matrix der kollapser med et big bang og siden trækker sig sammen igen til et nyt big bang i al evighed. Godt vi har Gud til at holde styr på det - Tror jeg nok :-)

Søren Jacobsen

Har lige ringet til CERN. Sådan for en sikkerheds skyld. Den skulle være god nok. Vi befinder os i virkeligheden ;-)