Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Der er ikke noget Macron-læk

A photo taken in Rennes on May 5, 2017 shows election campaign posters for French presidential election candidate for the En Marche ! movement Emmanuel Macron (L) spray painted with a dollar sign, and French presidential election candidate for the far-right Front National Marine Le Pen spray painted with a swastika. / AFP PHOTO / DAMIEN MEYER        (Photo credit should read DAMIEN MEYER/AFP/Getty Images)
Politisk motiveret hacking er ikke whistleblowing

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu