Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Silicon Valley kommer til at definere fremtiden

Tag ikke fejl af al hype og hoveren, når Silicon Valley lancerer milliardsatsninger og fejler stort på kortsigtede trends. Det er om noget stedet, hvor det lange perspektiv trives, og det kan sikre dem magten til at definere fremtiden.
Tag ikke fejl af al hype og hoveren, når Silicon Valley lancerer milliardsatsninger og fejler stort på kortsigtede trends. Det er om noget stedet, hvor det lange perspektiv trives, og det kan sikre dem magten til at definere fremtiden.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Peter Sterling

"En af ​​grundene til, at internettet har været så succesfuldt, er at det blev skabt gennem statsfinansiering, hvis det var blevet oprettet af et enkelt selskab, kunne det endte som telefonnetværket: Nyttigt til bestemte opgaver, men ikke en bred motor af økonomisk mulighed."

"Ligeledes, efterhånden som kraftig A.I. Systemer kommer online, hensigten og motivationen af ​​deres skabere vil være vigtige faktorer til at bestemme deres indflydelse. Hvis A.I. udvikling sker udelukkende i for-profit selskaber, så vil disse systemer sandsynligvis blive udnyttet til gavn for kun én organisation og gruppe af mennesker."

"Med andre ord, de tech giganter, der bygger fremtiden vil gerne have nogle med til at ændre verden. Vi ville være klogt at deltage - eller lade dem overtage fremtiden for sig selv."

Der er stærke kræfter i gang med at ændre internettet til deres egen fordel. Her en anden artikel om at Netneutralitet er blevet kaldt "The First Amendment of the Internet." Fra Mozilla 8. maj 2017 https://blog.mozilla.org/blog/2017/05/08/next-10-days-critical-internets...

"Hvorfor de næste 10 dage er kritiske for internets fremtid. Netneutralitet er i fare igen. Vi har brug for endnu en græsrods bevægelse."

"Netneutralitet er grundlæggende for ytringsfrihed, uden netneutralitet kan store virksomheder censurere din stemme og gøre det sværere at udtale dig online. Det betyder, at de store har råd til at købe sig ind, mens de små presses ud."

"For to år siden stemte FCC for at fastslå netneutralitet som lov, (Federal Communications Commission). https://www.wired.com/2015/02/fcc-votes-yes-net-neutrality/

Nu: FCC Formand Ajit Pai har meddelt, at han har til hensigt at slette netneutralitet. Hans mål er klart: at vælte 2015-ordren og skabe et internet, der er mere centraliseret. FCC vil stemme om at flytte sit forslag frem til den 18. maj."