Redaktionen læser

I 2060 kan kunstig intelligens overtage alle opgaver

Der bliver jævnligt spået om teknologien vil være mennesket overlegen. Om blot 45 år, viser det sig nu, er der ikke nogen menneskelige opgaver kunstig intelligens ikke kan udføre. Det er den kollektive vurdering blandt 350 forskere i kunstig intelligens i en undersøgelse lavet af Oxford og Yale
New Scientist
Nyhedsbloggen
Der bliver jævnligt spået om teknologien vil være mennesket overlegen. Om blot 45 år, viser det sig nu, er der ikke nogen menneskelige opgaver kunstig intelligens ikke kan udføre. Det er den kollektive vurdering blandt 350 forskere i kunstig intelligens i en undersøgelse lavet af Oxford og Yale

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lars Steffensen

Der er ikke nogen forskel mellem programering og "kunstig intelligens". Og der er ikke sket nogen fremskrid i retning af at overvinde de grundlæggende udfordringer (eller begrænsninger hvis man ser sådan på det), som man stødte på i starten af 1990'erne. AI kan stadig ikke kende forskel på en irsk sætter og et pizaria, med mindre en programør møjsomeligt har skrevet kode, der løser opgaven.

Flemming Berger, Henning Kjær og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

350 forskere i Kunstig Intelligens skal skabe opmærksomhed for at få tildelt forskningsmidler og sponsorater.

Lars Steffensen, Flemming Berger og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar