Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

En fantasis afslutning

Brexit-kampagnen er blevet ført under paroler om, at få magten tilbage. Og mange britiske brexit-vælgere troede at magten skulle tilbage til dem, til folket. Men måske var det aldrig planen, for også brexit er et projekt, som tilgodeser eliten
Brexit-kampagnen er blevet ført under paroler om, at få magten tilbage. Og mange britiske brexit-vælgere troede at magten skulle tilbage til dem, til folket. Men måske var det aldrig planen, for også brexit er et projekt, som tilgodeser eliten

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Mihail Larsen
  • Jakob Trägårdh
  • olivier goulin
Mihail Larsen, Jakob Trägårdh og olivier goulin anbefalede denne artikel

Kommentarer

Er det ikke hele idéen med at man vælgere politikere til at repræsentere ens holdninger, hvor politikerne fører politik på ens egne vegne?
Det er jo en demokratisk misforståelse at påstå at politikere ikke repræsenterer folket som sådan. de er valgt af folket ud fra deres politiske orientering. Man må derfor acceptere de respektive resultater af valg til regeringen. I Storbritanniens tilfælde forsøgte man at ændre systemet ved valg, men der var et klart nej til dette. Så nytter det jo ikke noget at man bagefter kalder et valg uretfærdigt eller lignende. Man har al mulig lov og ret til at være uenig i den politiske linje der føres, men ret beset føres denne linje på baggrund af en demokratisk handling.
Ungdommen i Storbritannien har svigtet sig selv på det groveste, og de kan kun pege fingre ad sig selv.