Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Far Cry 5 melder sig ind i den politiske debat

Spilproducenter holder sig ofte fra at drage paralleller fra deres spil til verdens politiske udvikling. Det er dog svært ikke at se den kommende udgivelse af den populære serie Far Cry 5, som en kommentar til en spirende uro i USA.
Spilproducenter holder sig ofte fra at drage paralleller fra deres spil til verdens politiske udvikling. Det er dog svært ikke at se den kommende udgivelse af den populære serie Far Cry 5, som en kommentar til en spirende uro i USA.

»I began to get the sense that America was ready for a Far Cry,” said producer Dan Hay during a recent press event. “All I know is that, in the last year and a half I got that feeling back like we’re riding a wave and something is going to happen. Like there’s going to be a calamity and going to be a collapse.«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu