Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Google stopper med kontroversiel email-annoncering

A visitor passes a sign featuring Google Inc.'s logo inside their new U.K. headquarters at Six St Pancras Square in London, U.K., on Tuesday, June 21, 2016. The owner of the world's largest search engine built its new U.K. headquarters on 2.4 acres (1 hectare) of land that's part of a larger development by King's Cross Central LP near the Eurostar rail link to mainland Europe. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg
Annoncer i din email baseret på maskinel læsning af indholdet i mailen, er en af de mest kontroversielle former for Google-annoncering. Virksomheden har netop besluttet at stoppe annonceprogrammet

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ib Christensen

Annonceprogrammet stoppes, men mon ikke det er fordi det udstiller google's maskinel læsning af indholdet .

Laura Mølgaard Tams

Ja, de siger det er af hensyn til flere corporate kunder, men man kan spekulere på, om beslutningen skyldes, at big-data potentialet i de e-mails blev målt til en større værdi end annoncernes målretning.
Ak, en mindre konspiratorisk forklaring ligger nok i, at deres psychometrics data og algoritmer er blevet så gode, at de ikke behøver at læse e-mails længere.