Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Australien vil tvinge Facebook og Google til at samarbejde med politiet

Den australske regering har lanceret et lovforslag, der skal tvinge teknologigiganter som Facebook og Google til at give politiet adgang til krypterede beskeder, hvis det skal bruges i efterforskning af kriminalitet.
Den australske regering har lanceret et lovforslag, der skal tvinge teknologigiganter som Facebook og Google til at give politiet adgang til krypterede beskeder, hvis det skal bruges i efterforskning af kriminalitet.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu