Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hvem har du talt med? De er fyret! De er alle sammen fyret!

Trumps nye kommunikationschef Anthony Scaramucci ringede til New Yorkers Washington-korrespondent. Først truede han med at fyre alle kommunikationsfolk i Det Hvide Hus. Og så rullede han sig rigtigt ud
Trumps nye kommunikationschef Anthony Scaramucci ringede til New Yorkers Washington-korrespondent. Først truede han med at fyre alle kommunikationsfolk i Det Hvide Hus. Og så rullede han sig rigtigt ud

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • odd bjertnes
odd bjertnes anbefalede denne artikel

Kommentarer

"House of Cards" slår ikke virkelighedens "House of Chaos", som er en daglig medieføljeton i vore medier, den er nådesløs banal, barnlig, idiotisk, skræmmende og totalt vanvittig på én og samme tid.

Morten Balling

@Niels

Nja, det har jeg også ind imellem set som en (næsten) formildende omstændighed omkring Trump. Så læste jeg en artikel, om at den følelse er nem nok, med mindre man er ikke-leverpostejsfarvet i USA. Trump er ikke underholdende. Han er bare en skræmmende nar, og også på det punkt tager han Frank Underwood ud med adskillige længder.

Maj-Britt Kent Hansen

Det kan forekomme tragikomisk, og man tror da snart heller ikke længere hverken sine egne øjne eller ører, men værre er vel, at kursen kan ende katastrofalt for USA og andre.

Michael Kongstad Nielsen

Hvem har ansat the White House' media personale?
Hvis det fulgte med fra Obama, kan man måske godt forstå, under indtryk af dagens fjendtlige atmosfære i medieverdenen, at den nye kommunikationschef er påpasselig med, hvem der er ven og hvem der er fjende i egen atab