Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Messerschmidt vil trække Danmark ud af EU

DF-profilen Morten Messerschmidt er tilbage efter otte måneders sygdom. Nu mener han, at Danmark skal følge briterne ud af EU's "taberklub" inden for fem år. DF's ledelse bakker Messerschmidt op
DF-profilen Morten Messerschmidt er tilbage efter otte måneders sygdom. Nu mener han, at Danmark skal følge briterne ud af EU's "taberklub" inden for fem år. DF's ledelse bakker Messerschmidt op

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Rene Aalling Jensen

Ja det er klart det bliver en taberklub når folk som ham synes det er ok at stjæle fra den.

Carsten Ulendorf, Lars F. Jensen og Ole Frank anbefalede denne kommentar
Ole Christiansen

Skulle vi ikke bare starte med at trække Messerschmidt ud af EU ?

Torben Bruhn Andersen, Carsten Ulendorf, Lars F. Jensen, Allan Stampe Kristiansen, Hans Christian Asmussen, Christel Gruner-Olesen, Britta B. Hansen, Bruger 251492, Solveig Neubert, Vibeke Hansen, Hans Jørn Storgaard Andersen, Benno Hansen, Ole Frank og Helle Walther anbefalede denne kommentar

Sidste: DK melder sig ud af EU og ind i Bayern.
MEP Morten Messerschmidt er blevet spottet i dag på CSU’s Klausurtagung i kloster Banz – og det forlyder fra sædvanligvis fake-news kilder, at forhandlingerne er vidt fremskredne for DK’s indlemmelse i det bajovariske lederhosengermanien, man er i skrivende stund begyndt at afsynge forbudte vers i nationalsange og prøver med blandet held at holde højre arm i ro med et fast greb om ølglasset – de hemmelige forhandlinger skulle gerne være afsluttet inden MEP’en, der åbenbart er gået i kloster for et syns- og en sikkerheds skyld, bliver kastet i junkerens fangehul for ekstremt urent trav i sin patetiske jagt efter - blyantspenge … ;-)

Allan Stampe Kristiansen, nils hommel, Vibeke Hansen, Torben Siersbæk, Noah Möller-Rasmussen, Hans Jørn Storgaard Andersen og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne kommentar
charlie white

Man kan overveje hvorfor info lægger spalteplads til en kriminel.

Lars F. Jensen, Jørgen Wassmann, Ole Frank og Helle Walther anbefalede denne kommentar

Mødte Messer'en i Dyrehaven forleden. Han gik sagtmodigt lidt vaklende med hovedet dybt bøjet mod jorden, som om han ledte efter noget. Jeg turde ikke rive ham ud af den trancelignende tilstand og gik roligt videre.
Min ledsager spurgte mig om jeg troede han var gået fra snøvsen.
"Tja ved det ikke, men han så ikke særlig stabil ud."
"Jeg tror han øver sig."
"Hvad øver han sig på?" spurgte jeg.
"På at finde fodfæste i noget holdbart, noget der giver mening."
"Han er helt fra snøvsen"

Helle Walther

Ingen tager ham vel alvorligt uden for DF, efterhånden, han spiller op, han skryder løs, og han fatter fortsat ikke at DK opnår langt mere ved EU medlemskab end udenfor. Det bliver så dyrt for Storbritanien, men de har altid brokket sig, egentlig vinder EU ved de er væk. Og ingen har jo set aftalen endnu.

Hvis jeg var Messerschmidt ville jeg satse på en karriere andet sted end i politik, som jurist, eller på Bakken med kæresten. Han får aldrig mere de vælgere , som gav ham adgang til EU. Det har han i sin magtarrogance smidt på gulvet. Derfor kan han jo godt være en flink fyr lidt naiv fyr.

Carsten Ulendorf, Solveig Neubert, Karsten Aaen, Hans Jørn Storgaard Andersen, Ole Frank og Arne Lund anbefalede denne kommentar
Allan Petersen

Han behøver næppe bekymre sig om hvad Informations kommentatorer mener om ham. Uanset hvad man mener om ham, så kan man lige så godt erkende, at Morten Messerschmidt bliver en sikker stemmesluger for DF ved næste folketingsvalg. Hvad enten de vil det eller ej, så er DF nød til at give ham plads. Nye Borgelige vil sikkert med glæde lade ham stille op for dem, og det ville bestemt ikke være godt for DF.

Helle Walther

Snyd og usandhed, hvor man ved sort snak smyger sig udenom sit ansvar, det er der MM er lige nu, Hvis ikke han frikendes i EU, har DF et kæmpeproblem med ham, for så er de ikke længere det parti de påstås at være, så accepterer de løgn og bedrag.

Det er tydeligvis ikke MM`s fan skare her på avisen.
Og så går man efter manden og glemmer bolden.
Spørgsmål : Hvem ellers vil ud af EU ? Hvem ønsker en folkeafstemning om få år ?

Helle Walther

Det vil et mindretal, men der er markant flertal for dansk eu medlemskab. S SF R V K Å og sågar DF vil jo ikke rigtig ud, det er kun i retorikken , det samme gælder LA .Ø vil ud, det har de altid villet, mens de to andre svinger.

Noah Möller-Rasmussen

At melde sig ud af eu er en sikker vej tilbage til plovfuren. Jeg ser ingen argumenter som kan forbedre danmarks status i verdenen, eller danmarks ekonomi.
Hvad jeg gerne vil er en reformering af eu, på rigtigt mange områder. Total transperans er et af målene.

Carsten Ulendorf, Britta B. Hansen, Solveig Neubert og Vibeke Hansen anbefalede denne kommentar

Jeg tror ikke på at EU vil ændre sig væsentligt. Men jeg kan overraskes, når Englands- processen er tilendebragt. Der vi sikkert ske en afsmitning den anden vej.
Og så er vi ved kernen : Et EU samarbejde om det nødvendige kan ingen være imod, Men at barnets vilje er placeret i fars bukselomme, er det der skaber modstanden.
Sagt på en anden måde, som EU selv gjorde ved det vedtagne og fallerede subsidaritetsprincip :
Mest muligt udlægges til landenes egen varetagelse.
Da det faldt til jorden, viste EU sit sande ansigt.

Torben Siersbæk

I sandhed et skidt link - for os, der ikke abonnerer på Børsen (og blandt os, der abonnerer på Inf er der nok en del, der er i den situation).....
Når Inf lægger sådan et link er det svært at kommentere på artiklens indhold, og der er dermed åbnet en ladeport for kommentarer, der udtrykker hver enkelts holdning til MM, DF, EU og alt andet godt med en blot perifer berøring til et eller flere af disse (hvorfor er der ingen kommentarer om Tivoli, hvor MM kom så frygteligt af sted for år tilbage...... *fnis*).
Men at skælde andre forfattere ud for at gå efter manden i stedet for bolden er da heeelt i skoven! Har du (Leo Nygaard) aldrig hørt, hvordan MM excellerer i netop DEN disciplin i næsten hvilken som helst "debat" han deltager i? Han overdøver sine meddebattører, han manipulerer deres udsagn, han misinformerer groft, han lyver (udtaler sig mod bedre vidende), og så svindler han, som OLAF har godtgjort.
Hvad får nogen som helst til at støtte ham?
HVIS han nu skulle kaste sig ud i en professionel karriere, med udgangspunkt i hans juridiske kandidatgrad (han har selv udtalt om den "Jeg gik både glip af det sociale og den dybe indførelse i faget, som de andre fik, fordi jeg kun læste op til eksaminer..."), og måske endda klare at kvalificere sig til en advokatbestalling, er det helt sikkert, at jeg ALDRIG nogen sinde ville turde bruge ham til nogetsomhelst!

Siersbæk - Jeg foretrækker bare at forholde mig meningerne, frem for pr refleks at rakke ned på en politisk modstander med alle disse skældsord, der anvendes i disse tråde.
(også fordi vi ikke kan læse linket).

Erling C Havn

Jeg synes nu det er fint at DF's ledelse bakker op om Messerschmidts ønske om at få Danmark helt ud af EU forholdsvis hurtigt. Det har været svært at få DF til at tage et klart standpunkt - det har været sådan lidt op og ned og med eller uden rottereder.
Nu er det så blevet klart: DF arbejder på at få Danmark helt ud af EU.
Tak for den melding.
Det er nemmere at forholde sig til partiet, når vi nu ved det.

Torben Siersbæk

@Erling C Havn. Det vil jeg give dig ret i!
Når det handler om DF og rottereder tænker jeg altid på den engelske vending: "It takes on to know one."
Når Pia Kjærsgaard karakteriserer en gruppe folkeligt valgte som rotter, må det være fordi hun kender sit eget partis folketingsgruppe.
Så mangler vi bare at hun også melder klart ud, at DF hader de svage i samfundet, og at det er derfor partiet KONSEKVENT støtter forringelser for dem!

Torben Siersbæk

Hvem er "man"?
Hvordan synes DU, "man" skulle kommentere sagen (hvis "man" kendte til dens indhold?
Ville det også være et lavt debatniveau, hvis "man" skældte ud over EU? Eller er det kun når "man" leverer en objektiv beskrivelse af MM's uciviliserede "debatform", at "man" bevæger sig på et "lavt debatniveau"?
Er dit tweet ikke inderligt overflødigt????