Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

’Don’t optimize your bugs; fix them.’

FILE - This March 23, 2010, file photo, shows the Google logo at the Google headquarters in Brussels. A government investigation into how much Google is paying its employees has uncovered a widespread pattern of shortchanging women doing similar work to men. A U.S. Department of Labor official disclosed the agency’s allegations during a Friday, April 7, 2017, court hearing in San Francisco. Google says it vehemently disagrees with charges of sex discrimination. (AP Photo/Virginia Mayo, File)
Tidligere medlem af Googles ledelse, Yonatan Zunger, skriver i klart sprog hvad problemet egentlig er med den tankegang, der ligger bag diskrimineringen af kvinder i tech og som senest er kommet til udtryk hos Google

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Alvin Jensen
Alvin Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu