Redaktionen læser

Googles foruroligende magt over forskningen

Google har finansieret flere hundrede forskningsartikler, der skal bruges til at skærme dem mod regulering. For nylig er en forsker fyret fra den Google-støttede New America Foundation for at publicere en artikel, der roser EU's bøde til teknologigiganten.
New York Times
Nyhedsbloggen
Google har finansieret flere hundrede forskningsartikler, der skal bruges til at skærme dem mod regulering. For nylig er en forsker fyret fra den Google-støttede New America Foundation for at publicere en artikel, der roser EU's bøde til teknologigiganten.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.