Redaktionen læser

Menneskelig interaktion er ikke en del af fremtiden

Det er måske ikke teknologiens primære formål at mindske menneskelig interaktion, men det er dog mistænkeligt nok udfaldet i stort set al ny teknologi. Det er et problem, der kan vise sig langt værre end de udfordringer teknologien løser, skriver Talking Heads forsangeren David Byrne
MIT Technology Review
Nyhedsbloggen
Det er måske ikke teknologiens primære formål at mindske menneskelig interaktion, men det er dog mistænkeligt nok udfaldet i stort set al ny teknologi. Det er et problem, der kan vise sig langt værre end de udfordringer teknologien løser, skriver Talking Heads forsangeren David Byrne

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

ulrik mortensen

"More human than human" (Tyrell Corporation i Blade Runner ). Fornuftige betragtninger af David Byrne. Læs også: "The Musicians Who Knew We'll Be Cyborgs Soon":
https://thump.vice.com/en_uk/article/mba9q8/cyborgs-electronic-music-70s...