Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Online identitetstyveri i kraftig vækst

I England har man allerede i år registreret over 89.000 tilfælde, hvor falsknere har begået identitetstyveri og brugte informationer til at hæve penge eller optage lån i andres navn. Organisation advarer mod en stigende epidemi
I England har man allerede i år registreret over 89.000 tilfælde, hvor falsknere har begået identitetstyveri og brugte informationer til at hæve penge eller optage lån i andres navn. Organisation advarer mod en stigende epidemi

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu