Redaktionen læser

Patienter ignorerer teknologi, der skal gøre det nemmere at holde sig rask

Self-tracking skulle gøre det nemmere og mere synligt for folk med kroniske sygdomme at monitorere og reagere på udsving og dårlige vaner. Amerikansk forskning viser desværre, at folk sjældent bruger det.
The Atlantic
Nyhedsbloggen
Self-tracking skulle gøre det nemmere og mere synligt for folk med kroniske sygdomme at monitorere og reagere på udsving og dårlige vaner. Amerikansk forskning viser desværre, at folk sjældent bruger det.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.