Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Retssystemet mørkelagt med algoritmer

Da den 19-årige Lamonte Mims stod anklaget for at have overtrådt sin prøveløsladelse, foreslog en algoritme at slippe ham fri. Fem dage senere begik han et røveri og dræbte en 71-årig. En fejl i softwaren, lyder forklaringen fra statsadvokaten.
Da den 19-årige Lamonte Mims stod anklaget for at have overtrådt sin prøveløsladelse, foreslog en algoritme at slippe ham fri. Fem dage senere begik han et røveri og dræbte en 71-årig. En fejl i softwaren, lyder forklaringen fra statsadvokaten.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu