Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Sådan bekæmper vi online rekruttering af radikale

Både islamistiske terrororganisationer og radikale højre-nationale grupper rekrutterer og radikaliserer online, og jagten er gået ind på at stoppe tilstrømningen. Blokering er ineffektivt - i stedet skal vi engagere de potentielle rekrutter med målrettede kampagner, lyder det seneste bud.
Både islamistiske terrororganisationer og radikale højre-nationale grupper rekrutterer og radikaliserer online, og jagten er gået ind på at stoppe tilstrømningen. Blokering er ineffektivt - i stedet skal vi engagere de potentielle rekrutter med målrettede kampagner, lyder det seneste bud.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu