Redaktionen læser

Google har fjernet 9.000 danske søgeresultater

EU-borgere har siden 2014 kunne kræve links fjernet fra søgemaskiner, hvis de er skadelige, forældede eller irrelevante. Det er sket 9.000 gange, og det er ikke altid lige klart hvorfor, skriver fagbladet Journalisten.
Journalisten
Nyhedsbloggen
EU-borgere har siden 2014 kunne kræve links fjernet fra søgemaskiner, hvis de er skadelige, forældede eller irrelevante. Det er sket 9.000 gange, og det er ikke altid lige klart hvorfor, skriver fagbladet Journalisten.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.