Redaktionen læser

Vi må ikke overregulere kunstig intelligens

Kunstig intelligens skal ikke kunne bruges til at dræbe og skal have indbygget en on/off-knap. Alt anden regulering vil se lande som Kina overhale os alle i udviklingen, mener Oren Etzioni, direktør ved Allen Institute for Artificial Intelligence.
New York Times
Nyhedsbloggen
Kunstig intelligens skal ikke kunne bruges til at dræbe og skal have indbygget en on/off-knap. Alt anden regulering vil se lande som Kina overhale os alle i udviklingen, mener Oren Etzioni, direktør ved Allen Institute for Artificial Intelligence.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.