Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Luk dog Forfatterskolen – den producerer alligevel ikke andet end dårlige tekster

undervisning: praktiske og kunstneriske udd.: forfatterlen på klassebilledet ved trappen ned til danmarks første forfatterskole ses elver og 'rektor' fra venstre: anne-mette riis rasmussen, solvej balle, sanne bjerg, kirsten møller hansen, christian yde frostholm, lukas moodysson christian bundgaard, poul borum og lars lønstrup jacobsen, mens connie bork var taget hjem for at passe sit ot måneder gamle barn.
Dansk digtning er forudsigelig og kedsommelig. Forfatterskolens normer kvaser originaliteten og kreativiteten, skriver ph.d. og lektor emeritus Thomas Pedersen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Den skaber i hvert fald tekster, der er relativt enslydende. Jeg tror dog at skolen er relevant, men at mange af eleverne der er meget unge, og derfor uinteressante i deres psykologiske forståelse.