Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

At elske Mark E. Smith

Forsangeren i legendariske The Fall, Mark E. Smith, døde for nyligt. Hans radikalitet var ikke kun til stedet i kunsten, men var et mere gennemgående personlighedstræk. Hans misbrug og undertiden voldelige adfærd, kunne forpeste livet for folk omkring ham. Tilbage står et liv og en karriere, der på paradoksal vis forenede det sublime med det hæslige
Forsangeren i legendariske The Fall, Mark E. Smith, døde for nyligt. Hans radikalitet var ikke kun til stedet i kunsten, men var et mere gennemgående personlighedstræk. Hans misbrug og undertiden voldelige adfærd, kunne forpeste livet for folk omkring ham. Tilbage står et liv og en karriere, der på paradoksal vis forenede det sublime med det hæslige

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Morten Balling

Smith's approach to music was similarly unconventional; he did not have a high regard for musicianship, believing that "rock & roll isn’t even music really. It's a mistreating of instruments to get feelings over"